The Trafalgar Hotel

The Trafalgar Hotel är ett fyrstjärnigt hotell precis intill Trafalgar Square i centrala London. Hotellet har en takterrass med restaurang och loungeavdelning med härlig utsikt ut över torget och den stora Nelsonkolonnen.

I och med hotellets centrala placering har du nära till så väl många bra restauranger och sevärdheter. Precis intill Trafalgar Square ligger t.ex. The National Gallery som är ett väldigt berömt konstmuseum med målningar och tavlor från Rembrandt, Da Vinici m.fl. De populära sevärdheterna Big Ben, London Eye och Westminsterpalatset har du knappt 1 km söderut.

Om du vill ta dig vidare till andra delar av London går här flera bussar i anslutning till torget och runt hotellet. Närmsta tunnelbanan är Charing Cross vid torget och du har drygt 100 m dit.

The Trafalgar Hotell har 129 hotellrum som alla är rökfria. Det finns väldigt många olika typer av hotellrum att välja mellan och borde göra att här finns allt för något.

Rummen är alla luftkonditionerade och här finns givetvis allt grundläggande man kan förvänta sig av ett hotellrum på ett fyrstjärnigt hotell som minibar, eget badrum, hårtork, strykjärn, digital-TV m.m.

Hotellet har trådlöst Internet att ta del av och du hittar även telefon och skrivbord på rummen vilket kan vara bra för de som är besöker London i affärsammanhang. Rummet har även ett värdeförvaringsskåp som är anpassat för att rymma laptop.

I övrigt städas rummen dagligen och allergitestade sängkläder finns att få för de som önskar.

Hotellet har 2 barer och lounger som du kan slå dig ner i för att koppla av en stund. Det finns givetvis en komplett frukost att ta del av varje morgon (dock mot tilläggsavgift).

För dig som vill hålla hälsan i schack eller för dig som känner dig rastlös så finns här ett gym att nyttja också. Hotellet erbjuder en mängd tjänster som kemtvätt, bagageförvaring, bröllopstjänster, tvättmöjligheter och receptionen har öppen dygnet runt för att stå till tjänst.

från 2690 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...