Haymarket Hotel

Haymarket Hotel i London är lyxigt femstjärnigt hotell beläget ett stenkast öster om Trafalgar Square. Det är lite drygt 200 m till tunnelbanestationen Charing Cross vid torget vilket också är den närmsta tunnelbanestationen.

Trafalgar Square är en väldigt populär och central plats i London och det gör att Haymarket Hotel är beläget ungefär mellan Westminsterpaltaset med Big Ben i söder och Oxford Street i norr. Du har alltså drygt 1 km ner till Big Ben och något mindre till Oxford Street. Detta gör att du har väldigt mycket shopping, restauranger, nattliv och sevärdheter inom rimligt gångavstånd.

Hotellet tillhör inte de största men har ändå totalt sätt 50 hotellrum som alla är rökfria. Det egentligen inget standardrum att utgå ifrån utan här tillhör Deluxe-rum och Superior-rum de billigaste alternativen i förhållande till diverse sviter.

Hotellrummen har klimatreglering med luftkonditionering för att hålla temperaturen behagligt året runt. Rummen har givetvis allt det där du kan förvänta dig av ett vanligt hotellrum men även badrockar och tofflor i anslutning till badrummet, allergitestade sängkläder, uppbäddningsservice, Italienska Frette-lakan, tempurmadrass och mycket mer.

Alla rum är individuellt inredda och möblerade för att dels ge en väldigt harmoniskt atmosfär men även för att ge återkommande hotellgäster något nytt då alla rum skiljer sig. Som grädde på moset finns det även massage att få på rummet vilket är perfekt för dig som bara känner för att koppla av på rummet en stund och kanske kombinera det med lite rumservice som finns att få dygnet runt.

Förutom allt redan nämnt finns det även inomhuspool, parkeringsservice, finessanläggning och barnpassning på rummet att använda sig av. Haymarket Hotel är även ett väldigt företagsvänligt hotell där alla rum har skrivbord och det finns även flera mötesrum som du kan använda dig av.

från 4055 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...