Club Quarters, Trafalgar Square

Club Quarters, Trafalgar SquareClub Quarters, Trafalgar Square är ett väldigt centralt hotell med bra läge i London. Hotellet ligger ca 500 m norr om Westminsterpalatset, Big Ben och London Eye. Hotellet ligger precis intill King’s Cross Station och en mängd andra sevärdheter i London.

Hotellet har en standard på fyra stjärnor och kan med sin klass och läge givetvis inte räknas som något av de billigaste hotellen i London. Normala priser på Club Quarters är från ca 1400 kronor och uppåt för en natt.

Hotellet har både en restaurang och bar tillgänglig för sina hotellgäster och det är även här frukosten serveras mot en tilläggsavgift. Hotellet är väldigt stort och har 225 hotellrum som alla är luftkonditionerade med iPod-dockningsstation, gratis dagstidningar och tillgång till gratis wifi.

På hotellet: Restaurang och bar, Rumservice (under begränsade tider), Frukost (mot avgift), Reception (24/7), Kemtvätt, Tvättmöjligheter m.m., Hiss och värdeförvaring vid receptionen.

På Rummet: Luftkonditionering (AC), Premiumsängar, Strykjärn och strykbräda (på begäran), Privat badrum med dusch och hårtork, Skrivbord, wi-fi, tidningar.

från 1620 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...