The Strand Palace

The Strand Palace är ett väldigt prisvärt fyrstjärnigt hotell som är beläget vid Strand som är en stor genomfartsväg på drygt 1km i City of Westminster och knyter samman Trafalgar Square i väster med Temple Bar i öster. Hotellets centrala placering gör att du har väldigt många populära platser inom ett gångavstånd på 2 km.

Hotellet ligger inte långt från Waterloo Bridge som snabbt kan ta dig över Themsen om du vill det. Här finns ingen tunnelbanestation som ligger i direkt anslutning till hotellet men du har flertalet alternativ inom 5-6 minuters promenad. Det finns dock flera bussar som stannar på hållplatsen precis vid hotellet vilket ger dig alternativ om du vill använda kollektivtrafiken i London.

The Strand Palace är verkligen ett palats och här hittar du totalt 785 gästrum vilket är enormt stort jämfört många andra hotell. De billigaste hotellrummen är Standardrum och finns som tvåbäddsrum eller enkelrum.

På hotellrummet hittar du skrivbord, telefon och gratis trådlöst Internet vilket även gör att hotellrummen lämpar sig väl för dig som behöver arbeta under din resa. Hotellrummen är utrustade med värdeförvaringsskåp vilket ökar tryggheten då du har en bra möjlighet att låsa in värdesaker.

Hotellrummen har även eget badrum eller badkar, hårtork, strykjärn, TV med premiumkanaler och städning utförs dagligen på alla hotellrum.

Som företagsgäst finns här företagscenter som kan bistå med hjälp vid möten och konferenser. Totalt sätt finns där 9 mötesrum du kan använda dig av och en konferenslokal.

Hotellets faciliteter består av hälsoklubb, restaurang, bar och café.

från 1306 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...