The Sanctuary House Hotel

The Sanctuary House Hotel är ett ganska litet hotell med 3 stjärnor och 34 hotellrum som alla är rökfria. Hotellet har ett väldigt bra läge och du har bara 500 m till Westminsterpalatset och Big Ben. Det är även här du hittar den närmsta tunnelbanestationen.

Om du fortsätter över Themsen från Westminsterpalatset hittar du det stora pariserhjulet London Eye och biografen BFI IMAX. På andra hållet från hotellet hittar du Buckingham Palace, Green Park och bortom det Hyde Park.

Trots att The Sanctuary House Hotel endast har 34 hotellrum så har hotellet ändå både restaurang och rumservice att använda sig av. Direkt i hotellets närhet finns även flera andra restauranger om du vill äta nära hotellet. I hotellets restaurang serveras varje dag även en engelsk frukost som du kan välja mot en tilläggsavgift.

Hotellets reception har öppet dygnet runt och här kan du få hjälp med utflykts- och biljettassistans om så önskas. Hotellrummen är väldigt ljus och fräscha och det finns mörkläggningsgardiner för att hindra ljus att komma in i rummet.

I övrigt är hotellrummen utrustade med luftkonditionering, gratis wi-fi, telefon, skrivbord och kylskåp. Här finns även platt-TV och ett värdeförvaringsskåp att använda sig av.

från 1499 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...