Radisson Blu Edwardian Kenilworth Hotel

Hotellet Radisson Blu Edwardian Kenilworth Hotel är förutom ett hotell med långt namn även ett fyrstjärnigt hotell i norra delarna av London City, inte långt från British Museum och Oxford St.

Detta hotell ingår i hotellkedjan Radisson Blu precis som namnet skvallrar om och är beläget väldigt nära British Museum på Great Russell St. Precis nedanför hotellet går vägen A40 som Oxford Street övergår till i öster vilket gör att du har drygt 400 m till Oxford Street som är en väldigt känd gata i London med många restauranger och affärer.

Om du vill ta dig till andra delar av London som ligger utanför gångavstånd så finns här flera busshållplatser runt hotellet och längs A40. Närmsta tunnelbanan är Tottenham Court Road Station som ligger drygt 200 m bort.

Radisson Blu Edwardian Kenilworth Hotel är ett ganska stort hotell med hela 186 gästrum och det finns en hel del olika rumstyper att välja mellan. Alla rum är inte rökfria så var noga att välja den rumstyp som passar dig bäst om du tänkt boka. Totalt sätt är gästrummen utspridda över hotellets 7 våningar.

Hotellet har en hel del faciliteter och med tanke på standarden och att det är ett ganska stort hotell så kanske gym och spabehandlingar inte är något som chockar någon. Här finns givetvis både bar och restaurang att använda sig av och det serveras även frukost alla dagar i veckan mot tilläggsavgift om inget annat specificeras. Om du vill använda rumsservice så finns detta tillgå dygnet runt på hotellet.

Hotellet tillhandahåller tjänster som tvättmöjligheter, kemtvätt, bagageförvaring, taxi- och limousinetjänster samt gratis dagstidningar i lobbyn.

Hotellrummen varierar sig efter vilket typ av rum du bokat men du kan räkna med att du får eget badrum, hårtork, TV, telefon, skrivbord, minibar, AC och mycket mer.

från 1338 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...