The Mandeville Hotel

Lite drygt 250 m norr om Oxford Street hittar du The Mandeville Hotel, ett fyrstjärnigt hotell med väldigt bra läge i centrala London. Hotellet ligger bara 400 m från det väldigt stora shoppingvaruhuset Selfridges som är beläget längs Oxford Street.

Den närmsta tunnelbanestationen för The Mandeville Hotel är Bond Street Station. När du kommer ut från hotellet tar du bara vänster och följer vägen tills du kommer till Oxford Street och där ligger då även Bond Street Station som du kan använda för att ta dig till andra delar i London.

Hotellet har 142 rum fördelade över 8 våningar och incheckning till rummen sker från 15:00 och framåt. Utcheckningstiden är senast 12:00 vilket följer de normer man ofta är van vid. Alla hotellrum är snyggt inredda och utrustade med luftkonditionering för att ge även varma sommardagar en behaglig temperatur i rummen. Sängarna i rummet är s.k. premiumsängar och det finns bra mörkläggningsgardiner att förhindra ljusinläpp med.

Rummen är utrustade med platt-TV och satellitkanaler, telefon, iPod-dockningsstation, DVD-spelare och skrivbord. Förutom det finns det trådlöst Internet och telefon att använda mot extra avgift.

Hotellrummen städas dagligen och du har värdeförvaringsskåp både i receptionen och på hotellrummet.

På hotellet finns en populär restaurang som serverar frukost, lunch och middag. Här finns även en bar och ett kafé som du kan använda dig av. Skulle du hellre vilja äta på rummet så finns det rumservice att använda dygnet runt.

från 1530 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...