London Hilton on Park Lane

London Hilton on Park Lane är ett stort och lyxigt hotell med hela 453 gästrum. Hotellet är beläget intill Park Lane som går längs östra sidan av Hyde Park mot stadsdelen Mayfair. Detta hotell är beläget nere i sydöstra hörnet, inte långt från Hyde Park Corner.

Hotellets placering med en fantastisk vy ut över Hyde Park är en charm sig, men du har även nära till Green Park där du hittar Wellington Arch och Buckingham Palace. Om vädret tillåter har du även ett trevligt promenadavstånd ner till Westminsterpalatset, Big Ben och London Eye på drygt 2,2 km.

Oxford Street med alla shoppingmöjligheter, restauranger, nattklubbar m.m. ligger drygt 1 km norr om hotellet och är mer eller mindre en behaglig promenad det med. Skulle du däremot vilja bege dig längre bort så kan tunnelbanan vara ett alternativ och stationerna Hyde Park Corner och Green Park är de som ligger bäst till.

London Hilton on Park Lane är som sagt ett väldigt stort hotell med hela 453 gästrum fördelade över 28 våningar. Det finns en stor variation av olika rumstyper som du kan välja mellan när du bokar och där enklare dubbelrum är det billigaste och diverse sviter är de dyraste.

Hotellet har väldigt många faciliteter att använda sig av så som hälskoklubb, spabehandlingar, ångbastu m.m. Det finns även tjänster som frisersalong, bröllopstjänster, bagageförvaring, tvättmöjligheter, limousine- och taxi-tjänster.

London Hilton on Park Lane är ett väldigt företagsvänligt hotell med ett företagscenter som är öppet dygnet runt för att bistå ditt företag med det som behövs. Här finns även konferenslokal och datorer att använda sig av.

Hotellrummen är stora även om du siktar på de billigare alternativen och alla är utrustade med AC, minibar, strykjärn, platt-TV med satellit-TV, skrivbord, wi-fi och mycket mer.

från 3071 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...