Westbury Mayfair Hotel

Westbury Mayfair Hotel är beläget mitt i stadsdelen Mayfair i Londons innerstad. Många av hotellen som ligger i Mayfair har en hög standard och de bör därför chocka någon att även detta hotell har en femstjärnig standard.

Hotellets läge mitt i Mayfair gör att du har relativt nära till väldigt mycket av det som ligger i och precis runt omkring stadsdelen. Med en promenad på knappt 400 m norrut så hittar du t.ex. Oxford Street och Oxford Circus. Strax innan ligger både Hanover Square och London Palladium Theatre.

Om du skulle vilja bege dig till Hyde park så ligger det ca 1 km ifrån hotellet och åt andra hållet hittar du Piccadilly Circus efter drygt 800m. Om vädret och energin lockar till promenader så finns det alltså väldigt många platser att nå inom bara ett par kilometer.

Westbury Mayfair Hotel i sig är ett relativt stort hotell med 246 rökfria rum och hela 3 restauranger att välja mellan. Här finns även en bar och ett kafé att använda sig av och skulle du hellre vilja ha rumservice så finns det att få dygnet runt. Engelsk frukost serveras också varje dag, dock mot en tilläggsavgift.

Receptionen har öppet dygnet runt vilket man givetvis kan förvänta sig på ett femstjärnigt hotell med så pass många hotellrum. Här finns även conciergetjänster, biljettassistans, tvättmöjligheter, bagageförvaring och mycket mer.

Förutom detta hittar du även ett gym och bastu på hotellet. Om du reser som företagsresenär så finns här företagscenter och mötesrum att använda sig av.

Hotellrummen är mysigt inredda med varma färger och bra inredning. Rummen är även ljudisolerade så att du ska få en lugnare tillvaro i rummet utan att störas av omgivning eller andra hotellgäster. På rummet hittar du självaklara saker som TV, minibar, badrum, hårtork, skrivbord, värdeförvaringsskåp och mycket mer.

Om du vill använda dig av tunnelbanan så ligger närmsta tunnelbana en bit bort. Stationen Oxford Circus är närmst och ligger 500 m eller 7 minuters promenad bort.

från 3164 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...