The Beaumont

Om du vill bo på ett riktigt lyxigt hotell med ett perfekt läge till shopping, restauranger, barer och nattliv så är The Beaumont förmodligen något för dig. Tillsammans med en väldigt hög klass på hotellet och väldigt proffsig och trevlig personal blir det fem lättförtjänta stjärnor i standard för hotellet.

Läget för The Beaumont är väldigt bra och ligger längs Balderton St. strax söder om Oxford St. Vägen har inte någon direkt koppling till Oxford St. utan sista 20 meterna är endast för cyklar och gående. Detta gör att trafiken på gatan är väsentligt mycket mindre och gör att hotellet hamnar ett väldigt tyst och mysig del av Mayfair.

Om du går ut från hotellet och tar höger och följer Balderon St. norrut så hamnar du efter ungefär 100m på Oxford Street. När du kommer upp kommer du att mötas av ett väldigt stort shoppingvaruhus tvärs över gatan med hela 6 våningar. Dessutom har du hela Oxford Street med alla andra butiker och shoppingvaruhus som där ligger.

Du har heller inte långt till Hyde Park om du skulle vilja bege dig dit. Här har du centrala Londons största park till ditt förfogande vilket friskt används för promenader, picknick och träning.

Närmsta tunnelbanestation är Bond Street Station som ligger några minuters promenad bort och ger dig möjligheten att snabbt ta dig till olika delar av London som annars hade varit för långt för att gå till.

Hotellet är ett ganska stort med sina 73 rökfria gästrum. Hotellrum är snyggt inredda och det är ingen tvekan om att lyx återspeglas i så väl hotellrummen som i övriga delar av hotellet. På rummet kan ni förvänta er TV, gratis Wi-fi, gratis vatten på flaska, värdeförvaringsskåp, espressobryggare och mycket mer.

Faciliteterna och tjänsterna på The Beaumont består delvis av ett gym som är öppet dygnet runt så du kan träna när det passar dig. Ett fullständigt spa att koppla av i, kemtvätt, rumservice m.m.

från 5187 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...