Radisson Blu Edwardian Sussex Hotel

Med ett läge precis intill Oxford Street tillsammans med en harmonisk och mysig atmosfär på hotellet så är det inte konstigt att Radisson Blue Edwardian Sussex Hotel är ett populärt alternativ. Det är dessutom ett av de billigare hotellen med bra standard som ligger så nära Hyde Park och Oxford Street.

Hotellet har en standard på tre stjärnor men rummen är väldigt varma och mysigt inredda. Standarden på rummen, toaletterna och hotellets allmänna utrymmen känns moderna och fräscha vilket är väldigt trevligt.

Hotellet har ett fantastiskt bra läge och ligger på en sidogata intill Oxford Street som gör att du har knappt 50 m dit. Skulle du vilja ta dig till Hyde Park så går även det väldigt snabbt med ett avstånd på drygt 200 m.

Att ha Oxford Street i princip utanför hotelldörren är knappast fel men om du skulle vilja ta dig till andra delar av London så krävs nästan tunnelbana om du inte är väldigt laddad för en längre promenad. Närmsta tunnelbanestation är Marble Arch som ligger i anslutning till Hyde Park.

Du kan även välja att vända dig till Bond Street Station som ligger åt andra hållet på Oxford Steet men dit är det ca 500 m.

Radisson Blu Edwardian Sussex Hotel är som namnet antyder en del av hotellkedjan Radisson och på just detta hotell hittar du faciliteter och tjänster som gym, spa-behandlingar, företagscenter, mötesrum, konferenslokal, tvättmöjligheter, bagageförvaring, daglig frukost och mycket mer.

På rummen finner du skrivbord, gratis tidning & wi-fi, telefon, TV med satellit-kanaler, minibar och luftkonditionering. Rummen har även så kallade Premiumsängar och rummen kan mörkläggas med mörkläggningsgardiner. Det finns även ett värdeförvaringsskåp på rummet som är anpassat för att även rymma bärbar dator.

från 1310 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...