The Kensington Studios

The Kensington Studios är ett prisvärt trestjärnigt hotell i Kensington i London. Hotellet ligger nära Olympia Conference and Exhibition Centre där bl.a. Olympia Horse Show hålls och intill ligger Kensington Olympia Station där bl.a. pendeltåg och tunnelbanelinjen District passerar.

En del sevärdheter i de västra delarna av London som Kensington Palace och Hyde Park är inom gångavstånd från hotellet men mycket som ligger öster om Hyde Park kräver nästan att man tar tunnelbanan eller annat transportmedel om man inte är väldigt sugen på att promenera.

Det förändrar dock inte faktumet att The Kensington Studios är ett prisvärt hotell med bra läge. Tack vara tillgången till förbindelser nära hotellet går det snabbt att ta sig till rätt delar av staden.

Hotellrummen är moderna med ljus inredning vilket gör det väldigt behagligt att vistas på hotellrummen. Där finns även rullgardiner för att mörklägga rummet.

The Kensington Studios är inte ett stort hotell utan har endast 18 rökfria lägenheter som alla är utrustade med pentry för att enkelt kunna tillaga en lättare frukost själv. Hotellrummen har luftkonditionering, badrum med dusch och hårtork, skrivbord och värdeförvaringsskåp. Köksdelen är som sagt ett pentry och där hittar du kylskåp, mikrovågsugn, spishäll och grytor med andra köksredskap.

I övrigt städas lägenheterna dagligen och i receptionen finns ytterligare möjligheter att förvara värdesaker om man så önskar. Receptionen är endast öppen under begränsade tider och de kan även hjälpa dig att förvara bagaget om så önskas.

från 715 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...