K West Hotel & Spa

K West Hotel & Spa är ett hotell beläget i västra delarna av centrala London. Hotellet har en standard på fyra stjärnor och hotellrummen känns väldigt moderna och fräscha.

Hotellet K West Hotel & Spa ligger ett stenkast från tunnelbanestationen Shepherd’s Bush Station där linjen Central passerar som snabbt tar dig in i de mer centrala delarna av London.

I hotellets direkta närhet hittar du Holland Park som är en trevlig liten park och Olympia där bland annat Olympia Horse Show hålls. Ännu närmare och precis förbi tunnelbanestationen hittar du det stora shoppingcentret Westfield London.

K West Hotel & Spa är ett stort hotell med 220 rökfria gästrum fördelat över 7 våningar. Incheckning på hotellet börjar vid 14:00 och utcheckning är senast 11:00.

På hotellet hittar du företagscenter och ett par mötesrum att använda. Här finns även faciliteter som hälsoklubb med bastu, aerobics och yoga. Hotellet har både restaurang och bar samt att frukost serveras varje morgon mot en tilläggsavgift.

Hotellrummen på K West Hotel & Spa har luftkonditionering, TV med sattelitkanaler, skrivbord, gratis wi-fi och telefon. Det finns även ett kylskåp och värdeförvaringsskåp på hotellrummet.

Som ett sant spa-hotellet finns det även möjlighet att få massage på rummet.

från 1259 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...