London Lodge Hotel

London Lodge Hotel är ett litet trevligt trestjärnigt hotell i de östra delarna av centrala London eller mer precist i de södra delarna av Kensington. Även om hotellet inte ligger tätt intill många av de mest populära sevärdheterna finns där ändå en del inom gångavstånd och oavsett var du bor i London behöver du ofta använda dig av tunnelbana oavsett.

Från London Lodge Hotel har du bara en halv kilometer till Earl's Court Station där linjerna Piccadilly och District passerar. Om du skulle vilja komma åt Circle-linjen så görs det snabbt och enkelt med ett byte på nästa station.

Du har lite drygt 1,5 km promenad från hotellet till Kensington Palace och ytterligare några hundra meter bort till Royal Albert Hall som båda ligger i anslutning eller i Kensington Gardens.

London Lodge Hotel är ett relativt prisvärt hotell och har 28 rökfria gästrum fördelat på 6 våningar. Även om hotellet är enkelt så är rummen bekväma och utrustade med klimatanläggning, minibar, eget badrum med hårtork, platt-TV och skrivbord. Hotellrummen städas varje dag och det finns möjlighet att få allergitestade sängkläder om så önskas.

På hotellet har du tillgång till gratis wi-fi och hotellrummen är utrustade med skrivbord så du ska kunna utföra arbete där.

Hotellet har konferenslokal, mötesrum och ett företagscenter som du kan använda dig av. Det finns även ett bibliotek, tvättmöjligheter, kemtvätt, conciergetjänster, bagageförvaring och mycket mer.

Kostnadsfri kontinental frukost serveras varje dag och du har även möjlighet att ta del av en engelsk frukost mot tilläggsavgift. Det finns både bar och restaurang på hotellet och vill du ha rumsservice finns det att tillgå dygnet runt.

från 732 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...