The Abbey Court Notting Hill

The Abbey Court Notting Hill är ett trestjärnigt hotell beläget i Notting Hill i London. Hotellet är inte så stort och här finns endast 22 gästrum totalt som är fördelade över de 5 våningar som hotellet har.

Läget är fantastiskt bra och The Abbey Court Notting Hill ligger bara lite drygt 250 m från Kensington Gardens som bildar en av Londons största parker tillsammans med Hyde Park.

Den närmsta tunnelbanan är Notting Hill Gate som ligger mindre än 100 m från hotellet och här passerar linjerna Circle, Central och Disctrict. Dessa tre linjer gör det väldigt enkelt för dig att snabbt förflytta dig till andra delar av centrala London utan att ens behöva byta linje vid en annan station.

Hotellrummen är individuellt inredda och är dekorerade på ett hemtrevligt och brittiskt vis. Hotellrummen har givetvis eget badrum och här hittar du även bubbelbadkar och hårtork.

Förutom detta återfinner du LCD-TV, gratis wi-fi, telefon och värdeförvaringsskåp på rummen. För den som vill finns det både allergitestade sängkläder att få samt uppbäddningsservice.

Hotellet serverar frukost varje dag mot en tilläggsavgift och där finns bar samt rumsservice under begränsade tider.

Receptionen på hotellet är öppen dygnet runt trots att hotellet har så pass få rum. Här har du möjlighet att få bagageservice, conciergetjänster, biljettassistans och tillgång till tvättmöjligheter.

Önskar du ytterligare värdeförvaringsskåp finns det även vid receptionen.

från 1264 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...