DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park

Hilton ett stort antal hotell i London och detta tillhör gruppen DoubleTree som där finns flera varianter på i London. Just detta hotell ligger vid Hyde Park och ska inte förväxlas med det som ligger i Westminster som annars har identiskt namn.

DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park ligger egentligen inte direkt vid Hyde Park utan snarare vid Kensington Gardens nordvästra del, men eftersom dessa grönområden hänger ihop och bildar en stor park är det naturligt att de valt namnet.

Hotell har ett bra läge i centrala London och inom 300 m finns 3 tunnelbanestationer för dig som vill ta dig vidare länge bort i London. Den närmsta är Queensway som ligger lite drygt 150 österut längs med Bayswater Road.

Eftersom hotellet ligger i direkt anslutning till Kensington Gardens så har du också en fantastisk park framför fötterna när du kliver ut ur hotellet. Kensington Palace ligger ca 500 m söderut. Du har även Whiteleys Shopping Centre inom ungefär samma avstånd.

Hotellet är stort och har 228 hotellrum fördelat på 7 våningar till sitt förfogande åt gästerna. Gratis Internet finns att tillgå på så väl de allmänna utrymmena men även i rummen vilket gör det enkelt för dig att hålla dig uppkopplad utan onödiga trafikavgifter.

Rummen är utrustade med så väl espressobryggare, 40-tums TV, skrivbord och telefon vilket förbättrar vistelsen för de flesta men kanske främst för affärsresenärer. Klimatanläggning, mörkläggningsgardiner, badrum, hårtork och strykjärn är annat du hittar på hotellrummen.

Hotellet har två mötesrum men i övrigt finns där inte fler faciliteter och bekvämligheter som affärsresenärer kan använda sig av. Hotellet har däremot gym, restaurang, bar, kafé och erbjuder rumsservice dygnet runt. Det finns möjlighet att få kläder tvättat och även kemtvätt att använda sig. Hotellet kan även bistå med bagageförvaring om du skulle behöva förvara det innan du checkar in eller efter du checkat ut.

från 1545 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...