The Queen's Gate Hotel

The Queen's Gate Hotel är ett fyrstjärnigt hotell beläget i centrala London strax söder om Kensington Gardens och intill Imperial Collage London. Hotellets namn är uppkallat efter vägen som hotellet ligger vid och som går från Kensington Gardens i norr och söderut förbi hotellet.

I hotellets direkta närhet återfinns det Naturhistoriska museet, Science Museum och minnesplatsen för de som omkom i tsunamin i Indiska oceanen. Kensington Gardens och då även tillgången till Hyde Park ligger bara en fem minuters promenad bort och här finns även Royal Albert Hall.

Den närmsta tunnelbanan från The Queen's Gate Hotel är Gloucester Road Station som ligger ca 700 m sydväst från hotellet. Ett alternativ är även South Kensington som ligger ca 900 m bort. Båda dessa stationer har Piccadilly- och Circle-linjen som passerar stationerna.

Hotellet har totalt 90 gästrum fördelade över 5 våningar och hotellrummen är modernt dekorerade med en behaglig balans av färger och mycket ljusinsläpp om man önskar.

Hotellrummen på The Queen's Gate Hotell har så väl luftkonditionering, minibar och TV som eget badrum med dusch, hårtork och nödvändiga toalettartiklar. Du hittar även skrivbord, tillgång till gratis wi-fi, telefon och ett värdeförvaringsskåp på rummet.

Hotellet har ett företagscenter och konferenslokal om du är på affärsresa och behöver tillgång till sådana faciliteter. Hotellet har även en bar och restaurang och det finns möjlighet att få rumsservice om det önskas. Frukost serveras även varje morgon mot en tilläggsavgift för de som önskar.

från 1536 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...