Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club

Detta hotell precis som namnet antyder är ett hotell som ligger precis intill Stamford Bridge Stadium och som i sin tur är hemmaarena för fotbollslaget Chelsea FC. Hotellet har en ganska hög standard på fyra stjärnor och har hela 281 gästrum vilket gör det till ett väldigt stort hotell.

För många som ska åka till London och se Chelsea FC spela fotboll på sin hemmaarena så är detta ett av de populäraste hotellen och mest omtyckta alternativen. Det ligger verkligen precis intill arenan vilket gör det enkelt att ta sig till och från fotbollsmatchen.

Skulle du vilja utforska mer av London än bara den intilliggande fotbollsarenan så finns det en del sevärdheter och parker inom gångavstånd. Däremot har du många kilometer bort till Mayfair och Buckingham Palace och då är det bättre att ta tunnelbanan eller någon annat transportmedel.

Bara några hundra meter från hotellet ligger Fulham Boradway Station vilket är den tunnelbanestation som ligger närmast Chelseas fotbollsarena och härifrån kan du snabbt ta dig vidare med hjälp av District-linjen.

På hotellet hittar du modernt inredda hotellrum som är utrustade med AC, strykjärn, badrum med hårtork, TV med satellitkanaler, skrivbord och gratis wi-fi. Det finns även ett värdeförvaringsskåp på rummet.

Hotellet lämpar sig väl för företagsresenärer och här finns ett företagscenter som är öppet dygnet runt och kan hjälpa dig att få till bra möten i något av de 9 mötesrum som finns på hotellet.

Receptionen har givetvis öppet dygnet runt och kan hjälpa dig med kemtvätt, bagageförvaring, bröllopstjänster och annat som rör ditt besök på hotellet.

Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club har en bar och kaffe i lobbyn. Här finns även två restauranger och du har möjlighet att använda dig av rumsservice dygnet runt.

I övrigt är hotellet handikappanpassat och har så väl rum som badrum med dusch anpassade för rullstolar.

från 915 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...