La Reserve Hotel

Det finns inte jättemånga hotell att välja på om man vill bo väldigt nära Stamford Bridge Stadium som är hemmaarena åt Chelsea FC. Men La Reserve Hotel är ett av hotellen som ligger precis i anslutning till arenan. Hotellet har tre stjärnor i standard och har fått ett godkänt betyg av resenärerna där främst Internetanslutningen varit det största klagomålet.

Hotellet är väldigt prisvärt och har totalt sätt 43 gästrum fördelat på tre våningar. Hotellrummen är utrustade med minibar, kaffebryggare, badrockar, strykjärn, satellit-TV och telefon. Däremot erbjuds endast wi-fi mot avgift vilket är en orsak bakom missnöjet på den punkten.

Receptionen på hotellet är öppet dygnet runt och du hittar både en bar och restaurang på hotellet. Varje morgon serveras det en kontinental frukost kostnadsfritt och du har möjlighet att få rumsservice under begränsade tider.

Hotellet är relativt enkelt och rummen med övriga faciliteter håller en okej standard som pressar priset. Däremot är läget väldigt bra och förutom att du utanför dörren har Chelseas arena framför dig så har du även tillgång till tunnelbanestationen Fulham Broadway Station knappt 200 m från hotellet.

Chelseas fotbollsarena ligger på gränsen mellan Fulham och Chelsea så det är en bit gångavstånd in till Hyde Park, Buckingham Palace och andra mer centrala sevärdheter. Är vädret bra och man trivs med att gå är detta inget problem men annars rekommenderas tunnelbanan eller andra transportmedel.

från 801 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...