The Rembrandt

The Rembrandt är ett relativt prisvärt hotell i centrala London med fyra stjärnor i standard. Hotellet är beläget vid Thurloe PI som är en del av en större väg genom södra delen av centrala London.

Hotellet ligger drygt 600 m söder om Hyde Park och Kensington Gardens så du har väldigt nära till Londons största grönområde i de centrala delarna. The Rembrandt ligger också bara ett stenkast från Naturhistoriska museet och Victoria and Albert Museum som återfinns på andra sidan vägen.

Läget uppskattas av många turister och du har nära till tunnelbanestationen South Kenstington där både Circle- och Piccadilly-linjen passerar som snabbt tar dig vidare till många av de viktigaste platserna i centrala London.

I övrigt är hotellet ganska stort och har totalt sätt 194 hotellrum som alla är rökfria. Hotellrummen är fördelade på 6 våningar och på rummen hittar du bekvämligheter som AC, minibar, strykjärn, badkar, platt-TV, skrivbord, trådlöst Internet och ett värdeförvaringsskåp som även rymmer laptop.

På The Rembrandt så städas hotellrummen dagligen och skulle du behöva tvättjänster så finns det att ta del av.

I övrigt har hotellet en hel del faciliteter som fullständigt spa, barnpool och vuxenpool inomhus, ångbastu och fitnesscenter. Receptionen kan även hjälpa till med inköp av biljetter och utflykter om du är intresserad av det.

På hotellet finns på restaurang och bar att de av om. Frukost serveras varje morgon mot en tilläggsavgift och rumsservice finns att få dygnet runt.

från 1557 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...