DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

Detta hotell är ett av två hotell från Hilton under namnet DoubleTree. Just detta definieras med Westminster och ligger nära Themsen och drygt 1 km öster om det andra Hiltonhotellet med liknande namn.

Hotellets läge kan i vissa fall uppfattas som lite utanför då det inte finns några direkta affärer eller restauranger precis vid hotellet. Däremot ligger det bara 1 km söder om Westminsterpalatset och Big Ben och vägen dit går längs med Victoria Tower Gardens.

Det är varken långt eller speciellt jobbigt att snabbt ta sig till centrum från detta DoubleTree by Hilton hotell. Hotellet ligger även precis bakom MI5:s högkvarter och är det enda som skiljer hotellet från Themsen.

En nackdel med hotellet är att det inte finns någon tunnelbanestation speciellt nära. Närmsta tunnelbanestation är Pimlico som ligger 700m bort. Det är dessutom bara Victoria-linjen som går från stationen vilket gör att du förmodligen måsta byta tåg på en annan tunnelbanestation. Däremot kan du direkt gå till Westminster-stationen som ligger vid palatset där betydligt fler linjer går.

Hotellet i sig är väldigt stort med hela 460 gästrum och standarden ligger på 4 stjärnor. Det finns givetvis både bar och restaurang på hotellet och det enda som utmärker sig i ett hotell för denna klass är gymmet. Det finns givetvis på många hotell med är ändå ingen garanti.

Hotellrummen ät trevligt inredda med ljus design. De har alla skrivbord, TV, eget badrum, luftkonditionering och mycket mer som man kan förvänta sig av ett hotellrum i dessa klasser.

In- och utcheckningstiderna är standard där 12:00 gäller senast för utcheckning och 15:00 som tidigast incheckning. Skulle ni komma tidigare finns det bagageförvaring att använda sig av.

från 1467 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...