Clink 261 Hostel

Clink 261 Hostel är ett vandrarhem i centrala London som med en unik charm som lockar många ungdomar, de som reser ensamt eller backpackar. Vandrarhemmet ligger ca 200 m från tågstationen Kings Cross där även närmsta tunnelbanestationen ligger.

Vandrarhemmet är speciellt populärt bland ungdomar som reser till London men som inte vill lägga mycket pengar på boende. Det finns trevliga gemensamma ytor för de som vill lära känna andra under sin resa och det finns sängplatser i allt från 18-bäddarsrum till egna dubbelrum med delade badrum.

Frukost ingår för alla gäster vilket gör att man dels sparar pengar där med men även får en snabb och effektiv start på dagen om man vill se och göra mycket under sin vistelse i London.

Receptionen är öppet dygnet runt och det finns datorer att låna och TV i lobbyn. Det finns även ett andra vandrarhem som hänger ihop med detta men som går under namnet Clink78 Hostel. De ligger lite drygt 300m ifrån varandra och på det andra är lite större och där hittar du även Clashbar som en trevlig bar/nattklubb och som knyter samman likasinnade.

från 177 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...