Clink78 Hostel

Clink78 Hostel är ett vandrarhem i norra delen av Central London och lite drygt 500 m från Kings Cross Station. Det är väldigt hemtrevligt trots sina två stjärnor och stora sovsalar med upp till 16 bäddar per rum. Hotellet inriktar sig på mycket på de som kör backpacking eller de som reser ensamma.

Den största fördelen med att välja vandrarhem är att kostnaden för boendet sjunker avsevärt och priset för en natt är mycket lägre på Clink78 än hotell som ligger i samma område. Det gör att man kan resa till London billigare eller vara där längre än vad man annars kunnat och många prioriterar det.

Clink78 har en bar och nattklubb under namnet Clashbar som gör att du lätt kan komma i kontakt med likasinnade och är ett bra sätt för de som reser ensamma att socialisera sig. Till och från körs här roliga event och ofta uppträder liveband.

Receptionen har öppet dygnet runt och du har möjlighet att checka in från 14:30. Utcheckning är efter frukost kl. 10:00 vilket är tidigare än vad vanliga hotell ligger på.

Hotellet har trevliga allmänutrymmen med t.ex. datorer, TV och biljardbord. Rummen, eller sovsalarna är väldigt enkla och innehåller främst en säng och möjlighet att låsa in ditt bagage. Skulle du vilja ha ett eget rum så finns det egna rum som även har egna badrum. Dessa är dock mycket dyrare än sovsalarna och ligger därför i klass med vad billiga hotell ligger på.

Clink78 Hostel har ett närbesläktat vandrarhem vid namn Clink 261 Hostel som ligger lite närmare Kings Cross Station och är något mindre.

Närmsta tunnelbana är just vid tågstationen Kings Cross och här går många av Londons tunnelbanelinjer och där kanske Circle är en av de mest intressanta för turister då den i princip går runt i Central London och perfekt för att ta sig snabbt till många sevärdheter och platser.

från 156 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...