Best Western Plus Seraphine Hammersmith Hotel

Best Western Plus Seraphine Hammersmith HotelSeraphine Hammersmith Hotel är en del av hotellkedjan Best Western Plus som har hotell med lite högre standard och klass än vad vanliga Best Western-hotell har. Detta hotell är inte beläget i de centrala delarna av London utan ligger en några kilometer väster om Hyde Park, inte långt ifrån Hammersmith Broadway Shopping Center.

Hotellet har totalt 62 gästrum och får anses vara ett medelstort hotell med fyra stjärnor i standard. Alla rum är luftkonditionerade, har dockningsstation för iPod och värdeförvaringsskåp för ens värdesaker. Rummen har även platt-TV och du tillgång till kostnadsfritt Wi-fi på hela hotellet.

Varje morgon serveras kostnadsfri frukost till alla hotellets gäster. I receptionen som har öppet dygnet runt kan du få hjälp att boka biljetter och utflykter, men många fler bekvämligheter och faciliteter än så här hittar du inte på Best Western Plus Seaphine Hammersmith Hotel.

På hotellet: Ett mötesrum, Reception (öppen dygnet runt), Utflykts och biljettassistans, Tvättmöjligheter och hjälp med kemtvätt, Hiss, Förvaring av bagage (bra för sista dagen).

På rummet: Luftkonditionering (AC), Badrum med dusch och hårtork, Platt-TV och iPod-dockningsstation, Gratis wi-fi, Värdeförvaringsskåp.

från 933 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...