Pestana Chelsea Bridge Hotel & Spa

Pestana Chelsea Bridge Hotel & Spa är ett fyrstjärnigt hotell som ligger på den södra sidan om Themsen precis intill Battersea Park. Förutom att det är en trevlig park att ha i sin närhet så ligger här även ett Zoo anpassat för barn.

Om du går norrut över Chelsea Bridge så når du ganska snabbt Victoria Station som en stor tågstation med tillhörande tunnelbanestation. Fortsätter du lite längre når du Buckingham Palace, dess parker och omgivning.

Bakom hotellet pryder det gamla kolkraftverket Battersea Power Station som var i drift fram till 1983. Hela detta område byggs dock om till ett område för så väl bostäder som shopping och arbetsplatser. Den gamla kolkraftsbyggnaden behålls och återanvänds vilket ger en unik prägel på ett av Londons nyare områden.

Pestana Chelsea Bridge Hotel & Spa är ett stort hotell med sina 217 rökfria gästrum som fördelas över 11 våningar. På hotellrummet kan du förvänta dig att hitta premiumsängar för att göra nätterna så behagliga som möjligt men även luftkonditionering, minibar, LCD-TV, skrivbord och mycket mer. Alla hotellrum är personligt inredda för att ge unik prägel på de olika rummen.

Hotellrummen städas dagligen och det finns värdeförvaringsskåp på hotellrummen som du kan förvara värdesaker i.

Hotellet är stort och lämpar sig väl för affärsresenärer. Här har du tillgång till ett företagscenter som är öppet dygnet runt för att hjälpa dig med din verksamhet och 6 mötesrum och en konferenslokal.

På hotellet finns en hel del saker att göra som t.ex. inomhuspool, gym, tennisbana, fullständigt spa, ångbastu, hälsoklubb och möjligheten att hyra cykel i närheten av hotellet.

Receptionen på hotellet är öppet dygnet runt och de hjälper dig med så väl bagageförvaring som kemtvätt, bröllopstjänster, conciergetjänster och mycket mer.

Pestana Chelsea Bridge Hotel & Spa har handikappanpassade rum och rullstolsvänlig dusch för den som är behov av det.

från 1396 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...