DoubleTree by Hilton London Victoria

Strax söder om Green Park och Buckingham Palace och precis intill tågstationen London Victoria så hittar du DoubleTree by Hilton London Victoria. Det är ett fyrstjärnigt hotell med hela 232 rökfria gästrum som du kan välja mellan.

Hilton har två hotell i London under namnet DoubleTree och detta ska inte förväxlas med det som ligger i Westminster eller lite drygt 1km österut intill Themsen.

DoubleTree by Hilton London Victoria är ett väldigt modernt hotell med trevlig inredning och företagsvänliga anpassningar och tjänster. Det finns flera olika rumstyper att välja mellan och även de enklaste rummen är väldigt fräscha.

Hotellrummen är utrustade med luftkonditionering för att hålla temperaturen behaglig i alla rum. Rummet mörkläggs med mörkläggningsgardiner och allergitestade sängkläder finns att få för de som önskar det.

I övrigt har hotellrummen skrivbord, platt-TV, gratis trådlöst Internet, telefon, hårtork i badrummet och strykjärn att använda. Hotellrummen städas dagligen och i rummet finns även ett värdeförvaringsskåp med plats för en laptop.

Hotellet är som sagt väldigt företagsvänligt och har hela 7 mötesrum att använda. Det finns även konferenslokal för de som behöver det och företagscentret har öppet dygnet runt för att bistå med hjälp.

Hotellet har restaurang och bar vilket man förvisso kan förvänta sig med ett hotell med så många rum fördelade på 10 våningar. Rumservice finns att få dygnet runt och varje dag serveras det frukost för de som önskar det mot en tilläggsavgift.

Utcheckning från hotellet sker precis som vanligt senast vid 12:00 och incheckningen börjar vid 14:00.

från 1838 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...