Courthouse Hotel

Courthouse Hotel är ett femstjärnigt och lite lyxigare hotell beläget väldigt nära London Palladium Theatre, strax söder om Oxford Street. Hotellet har hela 116 gästrum att välja mellan som alla är rökfria.

Hotellets läge gör att du har en fantastisk bra utgångspunkt som resenär. Bara genom några hundra meters promenad når du Oxford Circus, tunnelbanestationen som ligger precis intill och givetvis även Oxford Street. Här finns en av Västeuropas bästa shoppingmöjligheter med ett flertal butiker, restauranger och barer längs gatan. Här finns även flera stora shoppingvaruhus vilket gör det perfekt för dig som vill shoppa under din vistelse i London. Även nattklubbar och annan form av kvällsunderhållning finns det gått om runt Oxford Street.

Du kan även ta en promenad söderut och då finner du inom 15 minuter Piccadilly Circus och alla kringliggande biografer och teatrar i området. Bara lite längre ner kommer Trafalgar Square vilket gör att du har väldigt många populära platser inom ett rimligt gångavstånd.

Courhouse Hotel är i sig ett väldigt trevligt hotell vilket man givetvis kan gissa sig till med tanke på dess femstjärniga standard. Här hittar ett väldigt trevligt gym med löpband och spinning så du kan hålla hälsan i trim under din vistelse. Här finns även en inomhuspool och ett fullständigt spa där du kan koppla av med diverse behandlingar.

Hotellrummen är generellt sätt ganska stora och har en väldigt fräsch och modern inredning även om vissa detaljer i inredningen kan ha en mer antik prägel i dess stil. Hotellrummen har givetvis egna badrum med hårtork och gratis toalettartiklar. Du hittar även en platt-TV med betalfilmer och premiumkanaler. Rummen har även ett skrivbord som underlättar arbete och tillgång till gratis wi-fi för de som önskar det.

Alla hotellrum städas dagligen och där finns värdeförvaringsskåp på rummen som är laptopanpassade och ytterligare värdeförvaring i anslutning till receptionen.

från 2501 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i London

Detta finns nära hotellet...